GÜNAŞ ET
Fark Eden Lezzet
1996 yılında İstanbul’da kurulan Günaş Et, kasaplıktan geleneğinden gelen bir ailenin tecrübesinin modern üretim usulleriyle bir araya geldiği bir kuruluştur.
Gebze, Balçık Köyünde bulunan çiftliğimizde ve Balıkesir Bigadiç ilçesinde yeni faaliyete geçen ikinci besi çiftliğimizde canlı hayvan besiciliği hizmeti vermekteyiz. Çiftliklerimizde yılın 365 günü canlı hayvan ve adaklık kurbanlık satışımız mevcuttur.Firmamız bünyesinde satılan tüm dana ve kuzu etleri Konya Ereğli ve Balıkesir Bigadiç ilçesinden tek tek temin edilip kesimi firmamız tarafından veteriner hekim kontrolünde yapılmaktadır. Soğuk zinciri bozmadan frigolu araçlarımızla merkez depomuza perakende satış mağazalarımıza ve birçok kasap market restoran lokanta ve kamu kurumlarına sevkiyatını yapmaktayız.
Günaş Et olarak misyonumuz helal kesim standartlarına ve hijyen kurallarına harfiyen uyarak, siz değerli müşterilerimizin taze et tüketimini hizmet etmek için profesyonel bir şekilde çalışmaktır. Vizyonumuz, satış noktalarımıza gelen müşterilerimize aile sıcaklığını hissettirmek ve her seferinde yüzlerinde güven ve huzurun getirdiği tatlı bir tebessüm olabilmektir. Bu misyon ve vizyonumuz için 3 aşamalı bir yol haritasını takip ediyoruz:
Kendimiz Besliyoruz
Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde bulunan çiftliğimizde 1000 büyükbaş, 2000 küçükbaş, 5000 kümes hayvanı besliyoruz.
Kendimiz Kesiyoruz
Gebze’de bulunan kesimhanemizde her gün 50 hayvanı, hijyenik ortamda ve helal yöntemlerle kesiyoruz.